Multifunkciós közösségi tér Békásmegyeren

Hírek
Közzétéve:

Ahogy arról az Óbuda újság február 23-ai számában is és a Városfejlesztő honlapján is olvashatták, március 1-vel elindultak a Heltai tértől északra fekvő területen zajló kivitelezési munkálatok. A kivitelező a legutóbbi tájékoztatásunk óta módosított a kivitelezési ütemterven, hogy a munkálatokat még zökkenőmentesebben lehessen végrehajtani. Ennek következtében – ahogy azt az alábbi térkép mutatja – már március elején lezárásra kerül a hosszanti sétány és a házak közötti zöldterület, és ez várhatóan a kivitelezés teljes ideje alatt így marad. Közlekedni a terület szélein található járdákon lehet ebben az időszakban. A házakhoz való ki- és bejárás természetesen végig biztosítva lesz.

Heltai kiviztelezés márc.1A fejlesztés részeként a most lezárt területen kívül megújulnak a Madzsar József utcai és Heltai tér felőli parkolók és a Szolgáltatóház körüli területek is. A Madzsar utcai buszmegállóhoz is szilárd burkolaton lehet majd eljutni, és a mostani lezárással még nem érintett járdafelületek felújítására is sor fog kerülni. Ehhez további korlátozásokra lesz majd szükség, amelyekről – többek között – az Óbuda Újságban adunk majd számot. Friss híreinkről és a projekt fejleményeiről a www.obvf.hu honlapon olvashatnak.

A beruházás eredményeként Békásmegyer egyik központi területe válhat értékes és élhető közösségi térré. Köszönjük, hogy az ehhez szükséges munkálatok kényelmetlenségeit türelemmel és megértéssel fogadják!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A HÉV megállók akadálymentesítése

Hírek
Közzétéve:

Főépítészünk lakossági fórumot tart az ÓBÉSZ módosításával kapcsolatban

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Tájékoztatás a Rozgonyi Piroska utcai fasor állapotáról