Napsütés a teljesítménytúrán

Hírek
Közzétéve:

Szerencséje volt a túra szervezőinek és a túrázóknak az időjárással: napsütéses, kellemes tavaszi idő volt szombaton. Talán ennek is köszönhető, hogy összesen 1360 fő vett részt az Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán. A leghosszabb, 32 km-es távon 117 fő, a 17 km-es távon 444 fő, a legrövidebb, 8,5 km-es távon 799 fő indult el.  Az útvonalak kizárólag jelzett turistautakon vezettek, így bőven jutott idő megcsodálni az erdőt. A célba érkezőket Bús Balázs polgármester emléklappal és kitűzővel köszöntötte, emellett meleg, tartalmas leves várta őket a túra után.

Az Óbudán szervezett teljesítménytúra évről-évre nagyobb tömegeket mozgat meg. Az önkormányzat bízik benne, hogy a rendezvény nemcsak egy szokványos teljesítménytúra a sok közül, hanem szép időben, a természet nyújtotta élményekkel és gyönyörű tájakkal igazi feltöltődést kínál az egész családnak és az óbudai közösségeknek.

A sportolni vágyókat az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. által szervezett következő eseményünkön, az Óbudai Futófesztiválon, április 27-én sok szeretettel várjuk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Pályázatot írtunk ki a roma holokauszt áldozatai előtt tisztelgő emlékhely megalkotására

Hírek
Közzétéve:

Póráz + felelősség = biztonság + szabadság

Hírek
Közzétéve:

A HÉV megállók akadálymentesítése