November 5-ig lehet jelentkezni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra

Hírek
Közzétéve:

A felsőoktatási hallgatók számára a 2020/2021-es tanév második és a 2021/2022-es tanév első félévére vonatkozóan a BURSA-2021A, a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára pedig a BURSA-2021B pályázat érhető el.

A pályázatok benyújtásának határideje:  2020. november 5.

A Bursa Hungarica „A” típusú ösztöndíj pályázati feltételei (2 tanulmányi félévre pályázható):

  • állandó lakóhely a pályázatot meghirdető települési önkormányzat területén;
  • hátrányos szociális helyzet;
  • felsőoktatási hallgatói jogviszony igazolható megléte (a pályázati kiírásban részletezett feltételeknek megfelelően).

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva az önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázatot papíralapon (nyomtatott formában), Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáján kell benyújtani. (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.)

Nyitvatartás:
Hétfő 8 – 18 óráig
Kedd 8 – 18 óráig
Szerda 8 – 18 óráig
Csütörtök 8 – 18 óráig
Péntek 8 – 12 óráig

További információ a www.emet.gov.hu honlapon illetve az önkormányzat Köznevelési és Kulturális Főosztályán, tel.: 06 1 437-8614 (Szathuryné Ruszthi Nóra).

További részletekről, a Bursa Hungarica „A” és „B” típusú ösztöndíjak pályázati feltételeiről és a pályázatok kötelező mellékleteiről a letölthető teljes pályázati kiírásból  lehet tájékozódni.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság