Óbuda applikáció – mindig kéznél van

Hírek Aktuális ügyek
Közzétéve:

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült az Óbuda applikáció, egy okostelefonos alkalmazás, amely egyszerűbbé teszi a kerületi ügyekkel kapcsolatos tájékozódást, a közérdekű bejelentések beküldését és vélemények, visszajelzések eljuttatását is.

Az applikáció fejlesztésével az volt a célunk, hogy egy könnyen kezelhető, informatív, okos megoldást hozzunk létre, ahol a leggyakrabban szükséges információkat, lehetőségeket szinte egy mozdulattal érhetik el. Az Óbuda app alkalmas arra, hogy a bejelentéseiket gyorsan az illetékes kollégáinkhoz juttassák el: regisztráció után a fotóval, rövid leírással jelezhetik a III. kerület területén tapasztalt közterületi problémát. A bejelentéssel kapcsolatban megtett lépésekről, annak megoldásáról visszajelzést küldünk.

Az aktuális önkormányzati akciókról, kedvezményes vásárokról és a helyi hírekről is gyorsan kaphat információt, hiszen az applikáció értesítéseket, ún. push üzeneteket is küld a legfontosabb tudnivalókról. Kényelmesen olvasható itt az Óbuda Újság digitális változata, az Óbudai Anziksz és a Meseíró pályázatok kötetei is. Megtalálják a kiadványok között a szociális, egészségügyi és óvodai kérdésekben való eligazodást segítő Iránytűinket is.

A kerület intézményei és látnivalói közötti eligazodást okostérkép segíti: az egyes helyszínekről nemcsak a főbb tudnivalók találhatók meg itt, de egy kattintással a navigáció oda is vezet. Térképre vittük az egyes önkormányzati körzeteket, utcára bontva beazonosítható, hol ki a képviselő, mikor tart fogadóórát, hogyan lehet a legegyszerűbben felkeresni.

A Kérdőívek menüpontban most Óbuda kedvenc fagylaltozójára szavazhat, a programok között pedig számtalan nyári élmény lehetőségét ajánljuk, navigációs lehetőséggel és „saját naptár” funkcióval.

Töltse le és fedezze fel az applikációt! Visszajelzését, észrevételét szívesen fogadjuk, hiszen a fejlesztés nem áll meg, hamarosan újabb funkcióval jelentkezünk.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság