Óbuda Napja – Ünnepeljünk együtt május 7-én és 8-án!

Hírek
Közzétéve:

Találkozzunk a Fő téren, a Szentlélek téren, a Kobuci Kertben és a Csobánka téren.

A Fő téren, a Szentlélek téren és a Kobuciban minden korosztály számára izgalmas koncertek, utcaszínház és kalandvár várja a vendégeket reggeltől estig. Csak néhány név a fellépők sorából: Halász Judit, Udvaros Dorottya, Charlie, a Margaret Island, A GRUND, a Carbonfools, a Magyar Rhapsody Projekt vagy a Kerekes Band.

A Csobánka téren többek között kutyás és katasztrófavédelmi bemutató, Bogár Muzsika zenekar, látványos utcai felvonulás, Vastag Tamás és a Stúdió 11 Ensemble koncertje szórakoztatja a vendégeket.

A zenés családi és gyerekprogramok mellett kézműves kirakodóvásár, streetfood gasztrosétány és italok széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat.

Óbuda Napján adjuk át kerületünk rangos díjait is, elismerve azokat a kiemelkedő teljesítményeket, amelyek Óbuda-Békásmegyert gazdagítják, az itt élőket szolgálják.

A központi rendezvények mellett érdemes megnézni az Esernyősnek, a Golinak, az Óbudai Múzeumnak, az Aquincumi Múzeumnak és az Ezüsthegyi Könyvtárnak erre a hétvégére összeállított programjait is.

Részletes programjainkat az Óbuda Napja-honlapon találják meg.

 

Várjuk Önöket szeretettel! Jó szórakozást kívánunk!

Dr. Kiss László polgármester köszöntőjét itt tekinthetik meg.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság