Óbudai Futófesztivál – Elindult a nevezés!

Hírek
Közzétéve:

A már visszatérő rendezvényen mindig magas a résztvevői létszám! Tekintettel a közönség folyamatos érdeklődésére a kerület ingyenes sportrendezvényei iránt,  ebben az évben a legnépszerűbbeket, így az Óbudai Futófesztivált is kétszer kerül megrendezésre.

futofesztival

De most essék néhány szó a tavaszi verseny részleteiről!

Időpont: 2015. április 25. szombat

A helyszín változatlanul a Duna-part, amely immár második alkalommal ad otthont a rendezvénynek. Terület pontos meghatározása: a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő terület, a Duna-parton

A verseny fővédnöke: Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya
 
FÉLMARATON MÁR CSAPATBAN IS!
Tavasszal a Sport Kft. azt a célt tűzte ki, hogy a családokat és baráti társaságokat állítja az esemény középpontjába, mert a sportolás és a mozgás együttes élménye rendkívül nagy élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Az eseményen három táv került kijelölésre, az első az idei évet hűen tükrözve 2015 m, a második 7 km, valamint a félmaratoni táv, amelynek megtételére az egyéni nevezés mellett lehetőség lesz 2-3 fős váltó csapatoknak is rajthoz állni.

Kövesse figyelemmel a versenykiírást amely február 19-től elérhető a www.obudasport.hu/Futófesztivál versenykiírás menüpont alatt. A nevezés 2015.04.14-én zárul!

Nevezés itt: http://obudasport.hu/obudai-futofesztival-nevezes/

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság