Óbudai Mikulás futás

Aktuális Kiemelt hírek
Közzétéve:

2022. december 6-án este hat órakor kerül megrendezésre az Óbudai Közösségi Mikulás futás az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. szervezésében, illetve Mlecsenkov Éva, a CoffeRUN alapítójának vezetésével. Egy kényelmes, négy kilométeres távot teljesíthetnek a résztvevők ezen a kedd estén.

Az idei közösségi futáson pedig csatlakozunk a Hagyj el egy mikuláscsomagot! országos eseményhez, ezért arra szeretnénk kérni a futásra érkezőket, hogy mindenki hozzon magával egy mikuláscsomagot, amelyet a futás során egy általa kiválasztott útszakasz valamely pontján elhelyez.

Az Esernyős is készül mikuláscsomaggal, amit a futás elején ad oda azoknak a résztvevőknek, akik csomag nélkül érkeznének a Fő térre.

Az elkészített csomagra ne felejtsen el írni egy pár sort! Például: Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!

Emellett az Esernyős az adventi időszak alatt „Cipősdoboz” adománypontként is üzemel. Aki esetleg nem szeretne futni, de szívesen adakozna a rászorulóknak, annak a „cipősdoboznyi” ajándékát szívesen vesszük!

Itt a lehetőség, hogy Ön is mosolyt csaljon egy ismeretlen arcára!

Reméljük, hogy ezen a napon a futás és az ajándékozás örömében sokan fognak részesülni!

  • Találkozó és cél helye: Fő tér – Esernyős Kávézó
  • Találkozó időpontja: 2022.12.06. (kedd) 17:45-17:59
  • Indulás: 18:00
  • Részvételi díj: ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • Táv: 3-5 km
  • Tempó: lassú, kényelmes

A részletes útvonal az alábbi linken érhető el:
https://www.alltrails.com/…/map-november-17-2022…

Regisztrációs link: https://forms.gle/2nMXV1bwDByMhPm47

Facebook-esemény link: https://www.facebook.com/events/1576726152760796

Hagyj el mikuláscsomagot! országos esemény:

A Hagyj el egy mikuláscsomagot! esemény célja, hogy december 6-án szebbé tegyük valaki napját, mosolyt csaljunk valaki arcára. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy készítünk egy csomagot és elhagyjuk egy padon, buszon, vonaton, orvosi váróban, a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, vagy a játszótéren – bárhol, ahol sok ember jár és könnyen megtalálják.

A szervezők szeretnék nyomon követni, hogy hány emberhez ér el a felhívás, ezért amennyiben Ön is készített csomagot, kérjük töltsön fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot 2022 Facebook-eseményhez. A bejegyzésben tüntesse fel a település nevét, ahol a csomagot elhagyta és az elhagyott csomagok számát is!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság