Óbudai Nyár 2021 – Felhőtlen szórakozás minden korosztálynak

Hírek
Közzétéve:

A járványhelyzet kedvező alakulása miatt szerencsére idén nem szorulnak az online térbe az Óbudai Nyár programjai. Együtt élvezhetjük a nyarat, a színes látni- és hallgatnivalókat. Bátran mondhatjuk, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget a kerület számtalan pontján.

Az Óbudai Nyár 2021 programjainak ünnepélyes megnyitója június 25-én, pénteken 17.30-kor lesz a Fő téren, ahol dr. Kiss László polgármester beszéde után a Térzenei programsorozat keretében a Budapest Ragtime Band fergeteges örömzenéjét élvezhetik az idelátogatók.

Néhány további program a teljesség igénye nélkül:

  • A Térzenei produkciók keretében az Óbudai Danubia Zenekar kuriózumnak számító ütőhangszeres együttese és rézfúvós kvintettje, a Romano Glaszo, Rák Béla, Tasnádi Bence és a Vörösfenyő duó gondoskodnak a forró nyári hangulatról.

 

  • A kisgyermekeseknek négy alkalommal kedveskedünk bábszínházi előadással, elsőként június 27-én a 3K művelődési ház előtt Barna Zsombor színész, bábszínész előadásában a Vitéz László menyecskét keres című előadást láthatják.

 

 

  • A komolyzene rajongóinak júliusi naptára már be is telhet, az Óbudai Társaskör klasszikus zenei koncertjei szinte minden estére varázslatos élményt kínálnak. Figyelmükbe ajánljuk a csodálatos Dés esték mellett a Sárik Péter Tiró koncertjét is!

 

  • Az igényes színházi produkciók kedvelőinek figyelmébe ajánljuk Miro Gavran A baba című színművét az ÓKK-ban.

 

  • Július elején ismét közös strandolásra és izgalmas programokkal várunk minden kerület lakost a Lupa Beachen.

 

Június 25-től a részletes programkínálatot megtalálják az obudainyar.hu oldalon, hogy mindezeken kívül könyvtáraink, múzeumainak, kulturális intézményeink gazdag kínálatából is válogathassanak.

Az Óbudai Nyár 2021 programjai tehát bő két hónapon át minden korosztály számára színvonalas és változatos szórakozást kínálnak a harmadik kerületben.

Töltsük együtt a nyarat, várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Társasjátékkal kedveskedtünk óvodásainknak

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

„A kerület kedvenc fagylaltozója 2024” – Szavazzon Ön is!

Hírek
Közzétéve:

Vigyázat! Megpróbáltak visszaélni az önkormányzat nevével