Óbudát ünnepeljük – másképp, de együtt

Hírek
Közzétéve:

A sorozatot dr. Kiss László polgármester ünnepi köszöntőjével és az Óbudai Danubia Zenekar kvintettjének koncertjével indítjuk május 10-én 17 órától a polgármester és az önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán.

Hétfőtől naponta olvashatnak riportot a kerület idei kitüntetettjeivel az obuda.hu-n, elsőként dr. Csókay András idegsebész, idei díszpolgárunk gondolatait ismerhetik meg. A díjazottak köszöntése egészségbiztonsági okokból idén sajnos csak zárt körben lesz lehetséges, a díjátadó élményét azonban videós és fényképes tudósítással tesszük majd mindenki számára elérhetővé.

Nem feledkezünk meg a gyerekekről sem: Szinetár Dóra vidám gyermekműsorát május 17-én, vasárnap szintén a Facebook-oldalakon tesszük közzé.

Arra törekszünk, habár külön ünnepelünk, mi, III. kerületiek gondolatban és online minél többen mégis együtt lehessünk. Ezért minden videós tartalmunk a közzététel után folyamatosan elérhető, bármikor visszanézhető marad. Reméljük, az online programkínálatból mindannyian megtalálják a tartalmas és élményt nyújtó szórakozást.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság