Óvodapedagógusok és tanítók jubileumi diplomájának igénylése

Hírek
Közzétéve:

Felhívjuk a III. kerületi lakcímmel rendelkező nyugalmazott pedagógusok figyelmét, hogy önkormányzatunk a korábbi évekhez hasonlóan 2023-ban is segítséget nyújt a tanítóként vagy óvónőként végzett pedagógusoknak jubileumi díszoklevelük igénylésének ügyintézésében, azaz elküldi a kérelmeket a díszoklevelet kiállító, jogutód intézmények felé, mert számunkra fontosak a pedagógusok. Köszönjük évtizedes, áldozatos munkájukat!

50 éve szerzett pedagógus arany,

60 éve szerzett pedagógus gyémánt,

65 éve szerzett pedagógus vas, illetve

70 éve szerzett pedagógus rubin

75 éve szerzett pedagógus gránit/platina

díszoklevelet kaphat, ha legalább 30 évet eredményesen dolgozott pedagógusként.

A kérelem postai úton nyújtható be Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Köznevelési és Kulturális Főosztályához. A kérelemhez csatolni kell egy rövid szakmai önéletrajzot, első igénylés esetén a diploma másolatát, valamint a 30 év pedagógus munkakörben eltöltött munkaviszonyra vonatkozó igazolás (munkakönyv vagy a nyugdíjazáskor kiállított munkaviszony-beszámítás) másolatát. Magasabb fokozatú jubileumi diploma igénylése esetén csak az előző jubileumi diploma fénymásolatát szükséges benyújtani a kérelemhez csatoltan.

Kérjük, hogy az igényléseket 2023. március 13-ig szíveskedjenek beküldeni az alábbiak szerint:

Horányi Anna

Köznevelési és Kulturális Főosztály

1033 Budapest, Fő tér 4.

A borítékra kérjük ráírni: Jubileumi díszdiploma igénylése!

A kérelem tartalmazza a kérelmező lakcímét, telefonszámát, adószámát, TAJ-számát, valamint azt, hogy a kérelmező hány évet dolgozott pedagógusként a kerületben.

Bővebb tájékoztatás Horányi Anna oktatási referenstől kérhető a 06 1 4378 548-as telefonszámon.

A tanári diplomával rendelkezők közvetlenül a főiskolán, illetve egyetemen (annak jogutódján) igényelhetik jubileumi diplomájukat!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság