Jó tanuló, jó sportoló ösztöndíjpályázat

Kiemelt információk

  • Beadási határidő: 2017. 10. 02.

A III. KERÜLETI  ALAP-  ÉS  KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEIBEN JÓL TANULÓ ÉS JÓL SPORTOLÓ DIÁKOK 2017/2018. TANÉVBEN TÖRTÉNŐ TÁMOGATÁSÁRA

A pályázat kiírója és bonyolítója: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata megbízásából az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. 

A pályázat célja: Segíteni, támogatni azokat a diákokat, akik a tanulás és az egészséges életmód, sportolás összhangját kiemelkedő módon gyakorolják, így példaképekké válhatnak tanuló társaik részére, ösztönözve őket hasonló célok elérésére.

Támogatásra az a diák pályázhat, aki együttesen megfelel az alábbi feltételeknek:

  • 7., 8., 9., 10., 11., 12., osztályba beiratkozott a III. kerület valamely oktatási intézményébe és III. kerületi lakos
  • 2016/2017. tanévben tanulmányi eredménye elérte a 4.00 átlagot, vagy a fölöttit,
  • 2016. szeptember 1. – 2017. augusztus 31. közötti időben rendszeres sportolás mellett elért sporteredménnyel rendelkezik.

A benyújtott pályázatban kizárólag a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert olimpiai és paralimpiai programon lévő egyéni (egyes és páros) és csapat sportágakban (20 fő), valamint a World Games programján lévő, nem olimpiai sportágakban (maximum 5 fő – sportáganként 1 fő) elért eredmény értékelhető az alábbi sporteseményeken:

  • Felnőtt és Ifjúsági Olimpia, Paralimpia, World Games, Korosztályos Világ és Európa bajnokság,
  • Országos korosztályos bajnokság, Világkupa*, nemzetközi verseny**
  • Országos Diákolimpiai döntő
  • Budapest bajnokság
  • Kerületi bajnokság

A sporteredményt a közzétett értékelési metódus pontértékei szerint rangsoroljuk.

Elnyerhető pályázati támogatás összege: 10 hónapon keresztül 10.000,- Ft fő/hó (összérték 100.000,- Ft/fő). Pályázati támogatást elnyerhetők száma minimum 25 fő, melyből 5 fő a World Games programján lévő (sportáganként maximum 1 fő), nem olimpiai sportágakban elért eredmények alapján támogatható. Továbbá az arra érdemesek elismerő oklevélben részesülnek az Óbudai Sport Nonprofit Kft. Sportszakmai Elbíráló Bizottságának külön döntése alapján, maximum 20 fő.

*A világkupa esetén kritérium, hogy az adott verseny szerepeljen az adott évben a Nemzetközi Sportági Szakszövetség versenynaptárában **A nemzetközi verseny esetén kritérium, hogy az adott verseny az adott ország sportági szakszövetségének versenynaptárában szerepeljen

A pályázati támogatás időpontja: 2017. november 1. – 2018. augusztus 31. közötti időszak

A pályázat beérkezési határideje: 2017. október 2. (hétfő)

A pályázatot a pályázati lap pontos kitöltésével (a lap a tájékoztató értékelési számítási módot is tartalmazza), az azon megjelöltek együttes aláírásával, pecsétjével ellátva igazoltan és a mellékletekkel együtt kell POSTÁRA adni úgy, hogy a határidőig beérkezzen (ajánlva, elsőbbségi levélként) 2 példányban – Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.-hez 1037 Budapest, Laborc utca 2.

A pályázat kiírója hiánypótlásra nem biztosít lehetőséget. A pályázat elbírálását követően az Óbudai Sport Nonprofit Kft. Sportszakmai Elbíráló Bizottsága a döntésről írásban értesíti a nyertes pályázót az érintett oktatási intézményen keresztül.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető: Gálházi Tündétől, az Óbudai Sport Nonprofit Kft. munkatársától telefonon: 1/250-1346/13 mellék

Letölthető dokumentumok:

Pályázati lap 2017

Pályázati felhívás 2017