Pénteken 18 órakor a nyárnyitó ünnepi koncertet megtartjuk ‒ Folyamatos kapcsolatban vagyunk a meteorológiai szolgálattal

Hírek
Közzétéve:

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek este nyolc óra után lehetséges heves zivatarok előfordulása a főváros területén. Önkormányzatunk a szolgálattal folyamatosan tartja a kapcsolatot, így a Danubia zenekar 18-kor kezdődő Fő téri hangversenyét megtartjuk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) figyelmeztető előrejelzést adott ki: péntek este hevesebb zivatarok kialakulása lehetséges a főváros területén. Az előrejelzés szerint a felhőszakadás és záporok péntek este 20 óra után érkezhetnek Óbuda fölé.

A szolgálat szakembereinek előrejelzésére támaszkodva Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a péntek este 18 órára meghirdetett Óbudai Nyár nyitó eseményét, a Danubia Zenekar ünnepi hangversenyét megtartja.

Mivel első a biztonság, a nézők, a fellépők, a munkatársak biztonsága, az OMSZ-szel folyamatosan konzultálunk, és ha szükséges egy program időpontjának áthelyezése, arról a helyszínen és a  Polgármesteri Hivatal online kommunikációs felületein időben tájékoztatást adunk.

Kérjük, figyeljék az obuda.hu honlapon, valamint az Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatal és az Óbudai Nyár facebook oldalainkon megjelenő tartalmakat! Köszönjük a megértésüket és együttműködésüket!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság