Polgármesteri Dicséretben részesült az elgázolt, bátor közterület-felügyelő

Hírek
Közzétéve:

„Tudjuk, közterület-felügyelőink nemegyszer kerülnek nehéz helyzetbe az intézkedések során, de azt is tudjuk, hogy szakszerűen és jogszerűen járnak el az érzékeny szituációkban is. Bízom a munkájukban, és nagyon köszönöm, amit értünk tesznek – mondta dr. Kiss László polgármester az ünnepi alkalmon, amelynek során Polgármesteri Dicséretben részesítette Kuba Richárd közterület-felügyelőt meghívott kollégái jelenlétében.

Közterület-felügyelőnk július 18-án szolgálat közben cserbenhagyásos gázolás áldozata lett, miután igazoltatni szeretett volna egy gépkocsivezetőt. Kuba Richárd, akinek még éppen sikerült lefényképeznie az elkövető autóját és a rendszámot, így vall a történtekről: „Komoly tanulság mindannyiunk számára, hogy hasonló eset bármikor bármelyikünkkel megtörténhet. Így még inkább megerősödtünk hitvallásunkban: fontos minden körülmények között jogszerűen, a szabályok szerint eljárni.”

Munkatársunk rövid pihenő után alig várta, hogy felvehesse a szolgálatot, azóta már munkába is állt.

Dr. Kiss László amellett, hogy gratulált, és átadta az oklevelet Kuba Richárdnak, arra is felhívta a figyelmét, hogy a közterület-felügyelet munkatársaival szembeni támadás az egész közösség elleni támadás, hiszen ők értünk, a mi biztonságunkért dolgoznak.

„Nagyra becsüljük a munkájukat, amelyet szakszerűen, bátran, elhivatottan végeznek. Kerületünk lakói nevében is köszönöm, hogy minden helyzetben lehet Önökre számítani, a járvány idején éppúgy, mint az oltópont helyszínén vagy a frissen nyílt római-parti szabadstrand biztonságos működtetésében.”

Köszönjük Kuba Richárd és a közterület-felügyelet kitartó munkáját, az elismeréshez pedig gratulálunk!

 

közterület-felügyelők és polgármester

dr. Kiss László a közterület-felügyelet munkatársait is meghívta az ünnepi alkalomra

közterület-felügyelő

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet dolgozóinak is megköszöntük áldozatos munkájukat

Kuba Richárd és polgármester

Kuba Richárd helytállásáért, bátorságáért Polgármesteri Dicséretben részesült

Kuba Richárd és polgármester

Kuba Richárdnak gratulál dr. Kiss László

Kuba Richárd

koccintás

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság