Problémás kutyusokat, fáradt gazdikat várnak nyílt terápiára ‒ Öt kerületi lakos ingyen vehet részt Önkormányzatunk támogatásával

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

A harmadik kerületi SciDog Kutyaegyetem tavaszi workshopsorozatát egy nyílt terápiás nappal indítja. A nyílt terápián érdeklődőket és problémás kutyák gazdáit is szeretettel várják. Önkormányzatunk támogatásával pedig öt kerületi lakos ingyen vehet részt az április 15-i alkalmon.

A nyílt terápián a SciDog viselkedésterápiás oktatói bepillantást engednek a világukba, ahol a viselkedésterápia tudományos alapokon történik, ‒ kényszerítés és megfélemlítés nélkül, mégis hatékonyan. Ezen a napon megismerhetjük, hogyan épül be az elméleti tudomány a kiképzés gyakorlatába, azaz mit is jelent az alkalmazott etológia.

Az oktatók aktív terápiákon át mutatják meg, hogyan lehet az agressziót pozitív megerősítéssel kezelni, sikeresen. Arról is szó lesz, hogy miért nem alkalmaznak úgy nevezett pozitív büntetést, miért nincs náluk „következmény”, megtorlás, ha egy kutya bármilyen típusú agressziót mutat, és a szakemberek azt is elmondják, mi van ezek helyett.

Az esemény interaktív, nincsenek tabuk, bármit kérdezhetünk majd. Kifejezetten ajánljuk a programot kiképzőknek és elcsigázott gazdiknak, akik nem látják a kiutat és „már mindent kipróbáltak”.

A Workshop ideje: 2023. április 15. (szombat) 11 óra, helye: 1037 Budapest, Kubik utca 3.

Bejelentkezés: https://bit.ly/SciDogBejelentkezes

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával 5 harmadik kerületi lakcímkártyával rendelkező jelentkezőt várnak problémás kutyával, akiknek a részvétel ingyenes! Az első 5 jelentkezőt tudják fogadni. Egy bemutatkozó levelet és egy fotót vagy videót kérnek ide: info@scidog.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság