„Ragadd meg a bringád és a pillanatot!” – Fotós kihívásra invitál az Esernyős

Hírek
Közzétéve:

A Fő téri Esernyős – Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont munkatársai abban is hisznek, hogy a tekerés például elősegíti a kreativitást. Ezért arra kérik a vállalkozó kedvű, kerületi, fotózni is szerető bringásokat, hogy töltsék fel az Esernyős: Ragadd meg a bringád és a pillanatot! Facebook-eseményéhez azokat a fényképeket, amelyeket kerékpározás során Óbudáról készítenek.

A szervezők kérése, hogy a fotón – természetesen – szerepeljen a kerékpár vagy valamelyik tartozéka (prizma, csengő, lámpa, pedál, kerék) is. A legjobb képek alkotóit szeptember 17-én, az Esernyős Bringás Napján díjazzák is.

A 17-i délutánon minden a kerékpárról szól majd, és ami hozzá kapcsolódik. Az érdeklődőknek javasoljuk, hogy kerékpárral érkezzenek, hiszen így az Esernyős kávézó vendégei lesznek egy finom kávéra vagy szörpre.

A Bringás Nap programjai között szerepel többek között a BikePatika látogatása, hasznos és izgalmas tanácsokkal a sportolásról, karbantartásról. Az UPSZ Ajándékbolt jóvoltából pedig kerékpárgumiból varázsolhatunk vagány kiegészítőket, karkötőt, fülbevalót és gyűrűt is.

A szervező Esernyős csapatának tagjai, mint mindig, most is gondolnak a gyerekekre, akik ezúttal kipróbálhatják a BringArt játszóházat. A programokon a részvétel ingyenes.

 

kerékpár

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság