Regisztrálj, bringázz és reggelizz!

Hírek
Közzétéve:

Közeledik a hónap utolsó pénteki napja, amikor Óbudán több helyszínen ingyenes reggelit kapnak mindazok, akik biciklivel indulnak útnak és előzetesen regisztráltak a http://bikeandbreakfast.hu/ oldalon.

A mára fővárosszerte ismertté vált Bike & Breakfast programsorozat 2016-ban indult útjára a III. kerületben azzal a céllal, hogy az egészséges életmód és a kerékpáros közlekedés előnyeire hívja fel a figyelmet. A programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek helyben sütött pékáruval, friss gyümölcslével és minőségi kávéval várják mindazokat, akik biciklivel indulnak útnak.

Már az első évben több száz kerékpáros fordult meg a közreműködő óbudai vendéglátóhelyeken február és október között minden hónap utolsó péntekén: óvodásoktól a nyugdíjasokig szinte minden korosztály részt vett az Esernyős koordinálásával és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával megvalósult programon.

A kezdeményezés a bringás közösséget is erősítette, hiszen a közös reggelik remek találkozási pontként szolgáltak a visszajáró bicikliseknek. 2017-ben pedig további vendéglátóhelyek csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Regisztrálj, bringázz és reggelizz május 26-án!

Május 26-ára esik a hónap utolsó pénteki napja, amikor reggel 7.00 és 9.00 óra között ingyenes bringásreggelit lehet fogyasztani az Esernyősben (1033 Budapest, Fő tér 2.), a Rozmaring Kertvendéglőben (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.) és a This is Melbourne Too kávézóban (1031 Budapest, Záhony utca 7.).

A növekvő népszerűségre tekintettel májusban már előzetes jelentkezéshez kötött a bringásreggeli. Ehhez elegendő gyorsan és egyszerűen regisztrálni a http://bikeandbreakfast.hu/ oldalon, azaz már egy héttel az aktuális Bike & Breakfast előtt kiválasztani egyet a meghirdetett helyszínek közül, bejelölni a résztvevők számát és megadni egy email címet. A regisztráltak, válasz emailben kapott kódjukat felmutatva, pénteken a kiválasztott helyszínen fogyaszthatnak el egy adag kávét, gyümölcslét és péksüteményt a hely kínálata szerint, és teli hassal tekerhetnek tovább.

További időpontok és helyszínek a nyáron:

Június 30. Esernyős, Cziniel Cukrászda, Araamu Kávézó

Július 28. Esernyős, This is Melbourne Too Kávézó, I love Kex Cukrászda

Augusztus 25. Esernyős, Cziniel Cukrászda, Csillaghegyi Megálló

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság