Rehabilitációs központunk ellátottjai is készítettek adományokat adventi gyűjtésünkre

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ munkatársai december 14-én hozták el az intézmény és ellátottjainak adományait Fő téri gyűjtőpontunkra, ahol önkormányzatunk három segítő szervezet számára gyűjt felajánlásokat. Az ellátottak saját készítésű, vadonatúj egyedi kerámia dísztárgyaikat és gyönyörű rongyszőnyegeiket ajánlották fel, a munkatársak pedig édességből és kozmetikai cikkekből állítottak össze gazdag csomagot.

„Örülök, hogy ellátottjainkkal együtt csatlakozhattunk, és hozzájárulhattunk ahhoz, hogy szebbé tegyük kerületi rászoruló családok ünnepét – mondta Busi Zoltán, az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ intézményvezetője. – Ahogyan ellátottjainknak is nagyon fontos, hogy tudják: segítenek rászorulókon, és igen hasznos munkát végeznek. Ez utóbbi jóleső visszajelzés érkezik abból is, hogy a Fő téri vásárban árusítjuk portékáikat. És szerencsére nagy rájuk a kereslet. Mindezzel nem utolsósorban a társadalmi szemléletformálás is a célunk, hogy tudjuk, fogyatékossággal élő társaink is értéket teremtenek, és számukra is fontos a megbecsülés, mint mindannyiunk számára.”

Önkormányzatunk december 17-ig várja a Fő téri adventi vásár területén található adománygyűjtő faházban az adományokat. Ebben az évben a Jó Pásztor Anyaotthonnak gyűjtünk pénzbeli felajánlásokat, az Oltalom Karitatív Egyesület és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára pedig tárgyi adományokat.

Köszönjük, ha idén is csatlakoznak adománygyűjtő akciónkhoz!

Rehabilitációs Központunk munkatársai a saját és az ellátottak adományaival érkeztek a Fő térre

A rongyszőnyegek minden típusú háztartásban nagy szolgálatot tehetnek

Busi Zoltántól megtudtuk: a termékek jó része újrahasznosított anyagból készül

Fogyatékossággal élő társaink részvétele az adományozásban és termékeik árusítása a társadalmi szemléletformálás része is lehet

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság