Rendőrségi évértékelő

Hírek
Közzétéve:

Horváth Antal, kapitányságvezető évértékelő beszédet tartott a III. kerületi rendőrkapitányság 2016. évi munkájáról. A beszámolóban kitért a különböző bűnesetek számának statisztikai csökkenésének bemutatására, kiemelve, hogy minden területen eredményesség mutatható fel, különös tekintettel a kiemelt bűnügyek területén. Az eredményességi mutatók nem csak a felderített bűnesetek számára, hanem a reagálási időre, az állomány közterületen eltöltött idejére is vonatkozik.

Az oktatási intézményekkel (óvodákkal, iskolákkal) a tavalyi évben is szoros kapcsolatot ápolt a kerületi rendőrség, ezt az idén is folytatni kívánják. Az „Ovizsaru” és az Iskola rendőre” programok sikeresen zajlottak a 2016-os évben is. Sikeres rendezvény volt a kapitányság nyílt napja, valamint a tavalyi év újdonsága a kerékpár regisztráció is.

A kerületi polgárőrséggel és közterület-felügyelettel jó viszonyt sikerült kialakítani, mely fontos a rendőrség mindennapi munkavégzésében. A kapitányságvezető kiemelte, hogy a III. kerületi Polgármesteri Hivatal osztályaival különösen jó a rendőrség kapcsolata.

Az évértékelés után Horváth Antal kapitányságvezető és Meichl Géza dandártábornok, a Budapesti Főkapitányság gazdasági helyettese is köszönetet mondott az állománynak és hozzátette, hogy a statisztikai számokon túl a lakossági visszajelzések is fontosak és hozzájárultak a hatékony rendőrségi munkához.

Az évértékelő tájékoztatón részt vett Puskás Péter (a kép jobb oldalán) alpolgármester is.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság