Részlegesen újranyitott az Óbudai Platán Könyvtár és Ezüsthegyi Könyvtára

Hírek
Közzétéve:

Ettől a naptól azonban dokumentumok személyes válogatására, helyben használatra és internetezésre egyelőre még nincs lehetőség.

Az épületekben a száj és az orr eltakarása, valamint a kézfertőtlenítő használata kötelező lesz. Emellett kérik a 1,5 méteres védőtávolság betartását is.

A platankonyvtar.hu weboldalon keresztül továbbra is fogadják az előzetes kölcsönzési igényeket a személyes fiókba való belépéssel, előjegyzés és foglalás útján, valamint telefonon és e-mailben. A kölcsönzési igény leadásakor a név és az olvasójegy vonalkódjának bediktálását, feltüntetését kérik. Ezt követően a kölcsönözni kívánt dokumentumok átvételéről a megadott elérhetőségen előre értesítést küldenek.

A visszahozott könyvek ezentúl is 72 órára karanténba kerülnek, csak ezt követően veszik vissza azokat az olvasójegyről és válnak újra kölcsönözhetővé az online katalógusrendszerben.

A 2020. március 1-je után kikölcsönzött dokumentumok 2020. szeptember 1-jéig automatikusan meghosszabbításra kerülnek, késedelmi díjat a könyvtár nem számol fel. A 2020-ban érvényes könyvtári tagságokat pedig fél évvel minden olvasó számára automatikusan meghosszabbítják.

Óbudai Platán Könyvtár (Arató Emil tér 1.):

Az előzetes kölcsönzési igényeket a platankonyvtar.hu weboldalon keresztül a személyes fiókba való belépéssel, előjegyzés és foglalás útján, illetve telefonon (+36 1 439 0936) és e-mailben (platan-r@kszki.obuda.hu) lehet leadni.

Nyitvatartás: hétfő, kedd, csütörtök: 14.00–18.00

szerda: zárva

péntek: 10.00–14.00

Ezüsthegyi Könyvtár (Ezüsthegy utca 16.):

Az előzetes kölcsönzési igényeket a platankonyvtar.hu weboldalon keresztül a személyes fiókba való belépéssel, előjegyzés és foglalás útján, illetve telefonon (+36 1 454 0826) és e-mailben (platanf@kszki.obuda.hu) lehet leadni.

Nyitvatartás: hétfő, szerda, péntek: 14.00–18.00

kedd, csütörtök: 9.00–12.00

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Lezárult a harmadik kerületi konzultáció – Köszönjük, hogy ilyen sokan elmondták véleményüket!

Hírek
Közzétéve:

A víz világnapja és a 120 éves Csillaghegyi Ásványvíz

Hírek
Közzétéve:

Hazatért a Madonna Óbudára