Sajtóközlemény: A Fidesz elkezdte a választási kampányát a III. kerületben

Hírek
Közzétéve:

Március 6-án, 95 nappal az önkormányzati választás előtt néhány nyomozó önkormányzati szerződésekbe betekintést, valamint az iratok szkennelését kérte. Természetesen önkormányzatunk együttműködött. A dokumentumok több évesek, teljesen nyílt eljárásokra vonatkoznak, és ezért érthetetlen számunkra, hogy miért nem a szokásos módon, írásban kérték be ezeket. Az önkormányzat minden szerződése szabályos, és valós teljesítésen alapul, ez kizárja a jogszerűtlenséget.

Az iratbetekintést követően más nem történt, az eljárás hivatali dolgozót, önkormányzati tisztségviselőt, illetve az intézményrendszerünkben dolgozó munkatársunkat nem érinti.

Meggyőződésünk, hogy az ügy illeszkedik abba a sorozatba, amivel hivatalban lévő ellenzéki politikusokat illetve önkormányzatokat akarnak kormányközeli eszközökkel ellehetetleníteni. Nem mi vagyunk az elsők, akiket képtelen vádakkal illetnek, várhatóan nem is az utolsók. Az eljárás, aminek önkormányzatunkat kitették, méltatlan és tisztán a kampánnyal összefüggő politikai szándékot tükröz.

Sosem tűrtük meg a tisztességtelenséget a helyi közéletben, és a kormányzatot átszövő, pedofil bűncselekményben érintetteket mentegető hálózat elleni küzdelem élére álltunk. Pontosan tudtuk, hogy ez nem marad válasz nélkül. A hatalom válasza most megérkezett.

Kiss László

polgármester

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság