Segíthetünk? Önnek is van kérdése? Ingyenes gyermekjogi tanácsadás és jogsegély a harmadik kerületben

Aktuális
Közzétéve:

Önkormányzatunk már két

éve igyekszik a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködve megerősíteni a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszert. Ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre továbbra is várjuk jelentkezésüket.

Akár iskolai, óvodai problémákról van szó, akár családi kérdésekről, válással, láthatással, gyermekvédelemmel kapcsolatos ügyekről, segítünk. Álljunk ki közösen a gyerekek biztonsága mellett.

Tegyünk együtt azért, hogy a harmadik kerületben a megelőzésé és a megoldásé lehessen minden esetben a főszerep. Keressék az alapítvány munkatársait bizalommal.

 

Az alábbi időpontokra tudnak jelentkezni:

  • október 19., szerda 14.00–17.00 óra
  • november 16., szerda 14.00–17.00 óra
  • december 14., szerda 14.00–17.00 óra

Tudnivalók a tanácsadásról:

  • Mindig havonta egy alkalommal tartjuk, és mindig háromórás.
  • Jogász és pszichológus van jelen – muszáj ugyanakkor hangsúlyozni, hogy ők gyermekjogi, gyermekvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre ennek az együttműködésnek a keretében, más típusú problémával, panasszal ezeken az alkalmakon nem tudnak hozzájuk fordulni az érdeklődők.
  • A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek kérdése, problémája van gyermekvédelmi, gyermekjogi kérdésekben.
  • Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

ITT tudnak regisztrálni.

A tanácsadáson a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jogásza és pszichológusa vesz részt, csatlakozni ezen a linken lehet:
meet.google.com/bze-txvc-tkd

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

Ha INGYENES GYERMEKVÉDELMI E-MAIL-KURZUSUNKRA iratkozna fel, ITT teheti meg.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság