Sikeres volt a Szabadidő, szeretem! rendezvény-sorozat utolsó állomása

Hírek
Közzétéve:

vaa_2236A 2016. évi Szabadidő, szeretem! záró állomásán, az Óbudai Fitnesznapon a legjobb formába hozhatták a kerületiek testüket, lelküket egyaránt. A több száz résztvevő a 14 féle óratípus és egyéb program közül megtalálhatta a magának legalkalmasabb gyakorlatot. Ráadásul kedvenc mozgásformáiknak közösségi tereken, szabadtéren lehetett hódolni, ahol még több pozitív energiával töltött fel mindenkit a friss levegő.

A programok összeállításával a szervező Sport Kft. célja volt hangsúlyozni a fittség, a harmonikus testi és lelki élet fontosságát, a mindennapos aktivitás semmihez nem mérhető erejét.

_sba_8637

Laktanya utcai sportparkban alakformáló órák – body shape, amerikai football erőnléti edzés, deepWORK, alakformáló, spartan – segítségével erősíthették külön-külön is egyes testrészüket a sportra vágyók.  Az érdeklődés folyamatos volt az itt tartott további programok iránt is, úgy mint Közösségi torna, Nordic Walking, TRX és Jumpingfit. A Zichy-kastély épületegyüttes udvarán gerinctorna, jóga, szeretet tánc és bodyArt várta a szabad levegőn az érdeklődőket. Az  Óbudai Fő tér a vidám és vérpezsdítő órák és ritmusok kedvelőinek bázisa volt, zumba, dance aerobic factory, szabad egy táncra? társastánc oktatás, step kondi. A nap egyik különleges és látványos alkalma a kerekes székes tánccsoport gördülő showja és rolling fitnesz bemutatója volt.

vaa_2314-copy

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata támogatásával az Óbuda Sport nonprofit Kft. 2017-ben tovább folytatja mozgáshadjáratát, megújuló programokkal és új helyszíneken vár minden kedves óbudai lakost!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság