Sikeresen zajlott első kedvezményes LED-izzó-vásárunk ‒ Minden érdeklődőnek jutott

Aktuális Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a hétvégén első ízben szervezett kedvezményes LED-izzó-vásárt.

„A vásárunk mindkét helyszínén óriási volt az érdeklődés, ami jól mutatja kezdeményezésünk sikerét: milyen nagy szükség van hasonló, kedvezményes akciókra, amelyekkel a harmadik kerületben élők számára az elszabadult energiaárak fokozódó terheit igyekszünk enyhíteni, legnagyobb örömünkre ezúttal környezetbarát megoldást kínálva” mondja Burján Ferenc környezet- és klímavédelemért felelős alpolgármester, a kedvezményes LED-izzó-vásár kezdeményezője.

Négyféle energiatakarékos izzót kínáltunk az előzetesen regisztrálók számára, beltéri használatra. Emellett a vásár helyszínein használt izzók leadására is volt lehetőség, mellyel szintén sokan éltek.

A termékek garanciális cseréjét a harmadik kerületi Bright Light Kft. partnere:

a Fényrendszer Kft. végzi telephelyén (2120 Dunakeszi, Bagoly utca 5.)

A vásár sikeréhez tartozik, hogy azoknak a harmadik kerületi lakosoknak, akik ugyan nem regisztráltak hétvégi eseményünkre, de szombaton kilátogattak valamelyik átvételi helyszínünkre, szintén volt lehetőségük kedvezményesen LED-izzókat vásárolni. A nagy érdeklődés és az akció sikere arra inspirálja önkormányzatunkat, hogy a jövőben ismételjük meg a kedvezményes akciót, ‒ a részletekről időben mindenkit tájékoztatunk.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság