Sószobák és sok-sok szeretet várja a kerületi gyerekeket – Az Ágoston Művészeti és a Mesevilág óvodákban jártunk

Hírek
Közzétéve:

A kerületi Óbudai Mesevilág Óvoda integráló intézmény, ahol azokat a gyermekeket is szeretettel fogadják, akik megsegítésre szorulnak, felkészült fejlesztő-, gyógypedagógus, logopédus, pszichológus kollégák támogatják a munkát. A Mesevilág óvoda kiemelt figyelmet fordít a mozgásra, az egészséges életmódra és a környezettudatos nevelésre.

„A Mesevilág óvodában a Bárczy István-díjas Gólyáné Kaszás Erzsébet óvodavezetővel átbeszéltük az intézmény helyzetét, megvitattuk a fejlesztési lehetőségeket – mondta dr. Kiss László polgármester, miután az óvoda négy épületében valamennyi csoportszobába ellátogatott. – Szeretném kiemelni, hogy a Mesevilág ovi szülői közössége rendszeresen tesz javaslatot a Közösségi Költségvetés programunkban a kerületi gyermekintézmények fejlesztésére. Ezúton is köszönöm nekik, hogy felelősséggel tekintenek közös ügyeinkre, és részt vesznek közös jövőnk tervezésében.”

Az Ágoston Művészeti Óvoda több mint negyven éve fogadja a kerületi gyermekeket. Csoportszobáik világosak, tágasak, esztétikus bútorzattal berendezettek, és a szobákban lévő galériák nagyobb teret biztosítanak, így is támogatva az óvodában kiemelt fontosságú művészeti nevelést.

„Az Ágoston Művészeti Óvoda tagóvodáiban Nagy Veronika intézményvezető kalauzolt végig, és beszámolt az ovikban folyó munkánkról – mondta dr. Kiss László. – Jó volt látni a kialakított sószobákat, a korszerű udvari árnyékolásokat, de legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy dolgozóink milyen sok szeretettel végzik a munkájukat.”

 

Mesevilág oviban polgármester

Dr. Kiss László ellátogatott az Óbudai Mesevilág Óvodába, amely integráló intézményként a segítségre szoruló gyermekeket többféle fejlesztéssel támogatja

Mesevilág ovi csoportszoba

A Mesevilágban kiemelt figyelmet fordítanak a mozgásra, az egészséges életmódra nevelésre

Mesevilág ovi cserépdekoráció

A környezettudatos szemléletet a vidám, aktuális dekoráció is tükrözi

Ágoston ovi galéria

Az Ágoston Művészeti Óvodában a csoportszobákban galériák növelik a teret

Ágosotn ovi gyerekek munkái

Az Ágoston óvodában a gyermekek kreatív munkái az őszhöz kapcsolódnak

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság