Sportnapon lazítottak a diákok a tanév végén

Hírek
Közzétéve:

A megnyitóra érkező közel 250 diákot a reggeli csöpögő eső sem tudta eltántorítani, így az „alakuló tér” megtelt sportolni vágyó fiatalokkal. A vetélkedőn a Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium, az Óbudai Gimnázium, az Óbudai Árpád Gimnázium, a Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola, a Kelta Vendéglátó Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Veres Péter Gimnázium diákjai mérték össze edzettségüket, tudásukat.

DSCN8203

Molnár Marcell ifjúsági polgármester köszöntője után kezdetét vette a versengés. A streetball, röplabda, foci, úszás, asztalitenisz, vizilabda sportokban külön fiú, és lány bajnokságokat rendeztek. A délelőtt folyamán az idő is jobbra fordult, ami tovább táplálta a csapatok elszántságát és a röplabdapálya homokjában, vagy éppen a műfüves focipályán kialakuló küzdelmet.

Az Óbudai Szabadidőpark 5 hektáros területe minden sportágnak magas színvonalon tudta biztosítani a helyszínt, mely még gördülékenyebbé tette a nap lebonyolítását. Mire az ebéd előtti kötélhúzás versenyszámra került sor, több sportágban már kialakult a végleges sorrend. Az eredményhirdetés alkalmával csaknem 190 érem került átadásra a díjazottaknak, akik büszkén viselték az első három helyezettnek járó érmeket.

DSCN8292

A délutáni órákban az Ifjúsági Önkormányzat meleg ebéddel látta vendégül a fiatalokat, és mondott köszönetet a részvételért, valamint a lelkesedésért.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság