Sportosan indul a tavasz

Hírek
Közzétéve:

Csalhatatlan jele a tél és a hideg idő végének, hogy beindulnak az önkormányzat által szervezett közösségi sportesemények Óbuda-Békásmegyeren. A kerékpárosok számára rendezett ingyenes reggeliztető sorozat évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Márciustól a biciklis szezon végéig minden hónap utolsó péntekén három, havonta váltakozó helyszín várja a kerékpárral munkába indulókat. Az idei első alkalommal a Római-parton a Jókenyér, Aquincumnál a This is Melbourne Too, a Fő téren pedig az Esernyős gondoskodott az előzetesen regisztrált két kerékkel érkezők számára a napindító reggeliről.

Március 30-án már a túrázóké a főszerep. Számukra Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 3 választható távon rendez teljesítménytúrát a Budai-hegyek erdei útvonalán. Az idén több, mint 1400-an regisztráltak a 8 és fél kilométeres családi táv, a 17 kilométeres közepes, valamint a 32 kilométeres hosszú túra egyikére. Az útvonalak kizárólag jelzett turistautakon vezetnek, kiváló lehetőséget biztosítva a környező erdők megismerésére. A távokat sikeresen teljesítők a célban egyedi kitűzőt kapnak emlékül, valamint a fáradt túrázókat meleg levessel várják a szervezők.

Aki a mostani alkalmakról lemaradt, de szeretne becsatlakozni az óbudai közösségi sportéletbe, annak ajánljuk figyelmébe:

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság