Sportpályát adtunk át az Óbudai Meseerdő Óvodának – Videóüzenetben köszöntötte a gyermekeket a polgármester

Hírek
Közzétéve:

„A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze – Szent-Györgyi Albert bölcs, lényegre törő mondatával kezdte dr. Kiss László köszöntőbeszédét. – Igen nehéz lenne ennél jobban megfogalmazni, miért törekszünk arra szülőként, pedagógusként, hogy gyermekeink mihamarabb megismerkedjenek a sporttal, mihamarabb megszeressék a mozgást.”

E különleges helyzetben a polgármester csak zárt körben vághatta át a szalagot az Óbudai Meseerdő Óvodában az átadó ünnepségen, amely az érvényben lévő egészségügyi szabályoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően szabadtéren történt. És éppen ezért egyelőre csak videóban köszönte meg mindazok munkáját, akik azért dolgoztak, hogy a pálya elkészülhessen.

Örömmel jelentette be, hogy az önkormányzat 4 és fél millió forintnyi önrésszel tudott hozzájárulni az új sportlétesítmény megépítéséhez, amely nem csupán mutatós, és focizásra hívogató, de biztonságos és több sportág alapjainak elsajátítására is kiválóan alkalmas.

„Kívánom, hogy óvodásainknak sok örömöt és élményt nyújtson a játék és a mozgás új sportpályánkon!” – zárta üzenetét dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság