Sporttelep kialakítására keres bérlőt az önkormányzat a Kossuth Lajos üdülőparton

Hírek
Közzétéve:

A Kossuth Lajos üdülőpart a Római-part egyik legkedveltebb része, mely a Szentendrei-Dunaág mellett fekszik. A futók és kutyasétáltatók mellett a kerékpárosok és a vízi sportokat kedvelők a leggyakoribb látogatók errefelé.

Az önkormányzat szeretné, ha ezen sportok szerelmeseinek megfelelő infrastruktúra állna a rendelkezésére, ezért a Kossuth Lajos üdülőpart két önkormányzati tulajdonú telkének bérbeadásakor a sport és szabadidős funkciók biztosítását tűzte ki célul.

A sporttelep a Duna-part forgalomkorlátozása miatt a Kossuth Lajos üdülőpart felől csak engedéllyel közelíthető meg, ezért az oda való bejutás a mellette álló üres, nem hasznosított telken keresztül, a Királyok útja felől biztosítható. Ez utóbbi ingatlan változtatási tilalommal terhelt, vagyis semmilyen új épület nem helyezhető el rajta. Gépjárművel történő áthajtásra vagy parkolásra, valamint további zöldterületként azonban hasznosítható.

A pályázaton ugyanakkor részajánlat is tehető, mely csak a 10.147 négyzetméter területű ingatlan önálló hasznosítását célozza. Ekkor is biztosítani kell azonban a bérbe venni kívánt ingatlan sportcélú üzemeltetését.

2020. november 18-án 9:00 órától 2020. december 3-án 16:00 óráig az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. lehetőséget biztosít az ingatlanok megtekintésére, előzetes időpont egyeztetést követően. Az ertekesites@ovzrt.hu e-mailcímre küldött levélben lehet erre jelentkezni.

A pályázat és az ajánlat benyújtásának határideje: 2020. december 4., délelőtt 10 óra. Magánszemélyek és gazdasági társaságok egyaránt jelentkezhetnek.

A pályázat benyújtásakor az ajánlathoz csatolni kell az ingatlanok tervezett hasznosításának előzetes, legalább 3 oldalas – Times New Roman betűtípussal és 12-es betűmérettel írt – koncepcióját is.

További felvilágosítás kérhető az Értékesítési, Helyiség- és Telekhasznosítási osztály telefonszámain: 06 1 430-3472 vagy 06 1 430-3463.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság