Standup Lakatos Lászlóval, közösen az egyenlő esélyekért, a fenntarthatóságért – Civil fórum Óbudán

Hírek
Közzétéve:

„Az emberi kreativitás minden látszat ellenére nem individualista forrásból származik, bármennyire is szeretik az emberek a nagy tudóst, a nagy politikust látni. A kreativitás közösségi folyamat, csak csoportokban jelenik meg. Előfordul már két embernél is, de minél kiterjedtebb a közösség, annál különösebb formái jelentkeznek.”

 

Csányi Vilmos etológus professzor gondolatait idézve várunk mindenkit, hogy a közös tevékenységben rejlő kreativitást együtt fedezzük fel, aknázzuk ki.

Támogató közösség, a fenntarthatóság helyi lehetőségei, esélyegyenlőség a munkaerőpiacon és a nemek között. Többek között ezeket a mindannyiunkat érintő témákat állítja a középpontba változatos műfajokban feldolgozva a Mentés Másként! Óbudai Civil Fórum rendezvény december 11-én, szombaton 12 óra 30 perctől a Békásmegyeri Közösségi Házban (1039 Budapest, Csobánka tér 5.)

Az időzítés sem véletlen, az, hogy december második hetére terveztük a fórumot, hiszen december 5-én ünnepeltük az önkéntesek nemzetközi napját, december 10. pedig az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának születésnapja. Mindkét világnap a civiltársadalom erejére és lehetőségeire hívja fel a figyelmet.

A változatos szakmai és a színes közönségprogramokat, valamint a családi foglalkozásokat követően az este Lakatos László, a Dumaszínház tagjának rendhagyó standup fellépésével zárul.

A www.mentesmaskent.ittvagyok.org oldalon regisztrálhatnak, és olvashatnak részleteket az érdeklődők és a civil szervezetek képviselői.

Az esemény fővédnöke: dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere

Szervezők: HAT Alapítvány, Óbuda-Békásmegyer Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Óbudai Otthon Segítünk Alapítvány

Szeretettel várunk mindenkit!

 

A kép forrása: Lakatos László Facebook-oldala

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság