Szabadidő, Szeretem: Családi Vizes Sportnap

Hírek
Közzétéve:

családi vizes sportnapAz egész napos programon a kikapcsolódás és fürdőzés mellett lehetőség nyílik a sportolásra, de sportbemutatók és koncert is lesz a színpadon. Nem maradhatnak el a vízi programok így az aquafitnesz és az úszás sem. Ezúttal a Római Sportegyesület közreműködésével teljesítményúszást szervezünk, amely során gyermek és felnőtt egyaránt vízjártassági igazolást szerezhet.

családi vizes sportnap plakátA program része a Szabadidő, Szeretem sorozat Ötpróba Játékának, így aki a teljesítményúszáson a minimum 200 m leúszását bármely úszásnemben teljesíti, érvényesítheti pecsételő füzetét. Így már megszerezheti a negyedik pecsétet, és részt vehet a fődíjsorsoláson, ahol a nyertest egy kétszemélyes, négynapos barcelonai utazással lesz gazdagabb.

A strandra látogatókat egyéb sportlehetőségek is várják úgy, mint tollaslabda, ping-pong és sakk. A strandon röplabdázási lehetőség is lesz, felállított hálóval, labdákkal. A kicsiket lufi hajtogató és csillámtetoválás készítő várja. A Római Kalandpark munkatársai saját kalandfiguráikból készített színezőkkel várják a gyerekeket, emléknek pedig színes szivacslabdákat lehet készíteni.

További információ: www.obudasport.hu, Facebook: Óbuda Sport – Mozgásban a város

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság