Szaloncukor, kávé, keksz, roller a csomagokban – Érkeznek az adományok a hivatal munkatársaitól is

Hírek
Közzétéve:

A mögöttünk álló esztendő korábban sohasem látott kihívásokat hozott, az újabbnál újabb szabályok, feladatok, intéznivalók egymás sarkába értek. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat intézkedésekkel, támogatásokkal segítette év közben is azokat, akiknek szükségük volt rá, ám most, év végén arra hívjuk meg a harmadik kerületben élőket, dolgozókat, hogy tartsanak velünk: együtt tegyünk azért, hogy minél többeknek szépítsük meg a karácsonyát.

Ha könnyebbséget vihetünk azoknak, akik nehéz terheket cipelnek, melegséget azoknak, akik egyedül ünnepelnek, örömöt azoknak, akik elcsüggedtek, az most többet ér, mint bármikor korábban.

A Polgármesteri Hivatal dolgozói is magukénak érzik a meghívást. A Kommunikációs osztály és a Kabinetiroda munkatársai az elsők között vásároltak édességet, tartós élelmiszereket, tisztálkodószereket, és gyűjtötték össze otthon a szép, megkímélt állapotú játékokat.

Hallgatva szociális szakember kollégáink tanácsára, a csomagokba többek között száraztészta, rizs, tea, kávé, kakaó, méz került, az elmaradhatatlan szaloncukorral, a legkisebbeknek nápolyival, csokoládéval, cukorkával. Az új és újszerű kirakós játékok, mesekönyvek mellett egy roller és egy gördeszka is ott várakozik, hogy karácsonykor új gazdára leljen, a többi, a kerület lakói által összeállított első csomagok mellett.

Önkormányzatunk gondoskodik róla, hogy minden, hozzánk beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak tapasztalatára és szaktudására támaszkodunk.

Előre is köszönjük adományaikat, amelyeket december 18-ig, minden hétköznapon 8 és 18 óra között várunk a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Hivatalunk pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti az önkormányzat ózongenerátorával, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság