Számos sport kipróbálható a Sportágbörzén

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Sport és Szabadidő Kft. célja, hogy a kerületi szabadidős- és versenysportolási lehetőségeket felvonultassa és bemutassa nemcsak a fiatalok, családok, hanem minden kerületi lakos számára. A meghívott sportegyesületek számos sportágban képviseltetik magukat mind szabadidős, mind egyesületi szinten, különböző korosztályok számára lehetőséget nyújtva a sportolásra, kikapcsolódásra. A sportbemutatókon az érdeklődők aktív részesei lehetnek a programoknak, kipróbálhatják a sporteszközöket. A sportegyesületek szervezett programokkal, játékos sportfoglalkozásokkal is készülnek, melyekért pecséteket gyűjthetnek a résztvevők.

A már hagyománnyá vált rendezvényt támogatva, idén az időpont, valamint tematika megválasztásakor az Észak-Budapesti Tankerületi Központtal egyeztetve, együttműködésüket kértük abban, hogy tájékoztassák az intézményeket a részvétel lehetőségéről, mely szerint a részvétel tanítási napként jóváírásra kerül.  Ezáltal azok az intézmények, akik élnek a lehetőséggel, osztályaikkal szervezetten tudnak a programon részt venni.

Az iskolák további ösztönzésére megalapításra került a ‘Legsportosabb Iskola’ vándorserleg, amelyet elsőként ezen a rendezvényen vehet át az az iskola, amely a jelentkezés és tényleges megjelenés alapján a legtöbb osztállyal képviseltette magát a sportrendezvényen. A Vándorserleget – nevéhez híven – az iskola a következő Sportágbörzéig birtokolja.

Az Óbudai Szabadidőpark (1037 Budapest, Laborc u. 2.) zárt, fedett létesítményekkel csak korlátozottan rendelkezik, így rossz időjárás esetén előzetesen tájékozódjanak a rendezvény megtartásáról.

Óbudai Sportágbörze Facebook esemény linkje

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság