Szemetet szedtünk és padokat újítottunk fel önkénteseinkkel a Római-parton

Közzétéve:

A legklímabarátabb kerületként, a cselekvő fenntarthatóság mellett elköteleződve a Földért világnap másnapján, október 22-én, szombaton délelőtt szemétszedési akcióra vártunk mindenkit, akinek fontos a Római-part szépsége és tisztasága, és közösségben szívesen tesz érte.

Önkormányzatunk A Mi Rómaink egyesület vezetésével és további civil szervezetek közreműködésével hirdette meg a hétvégi programot. A terület megtisztítása mellett a part közelében, játszótéri padok felújításában is részt vettek a vállalkozó kedvű önkéntesek.

Meleg teáról, finom bográcsos ebédről és a szükséges eszközökről Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat gondoskodott. Béres András alpolgármester köszöntötte az akcióhoz csatlakozókat: a Római-parti családokat, kerületi lakosokat, civil szervezetek aktivistáit és Tordai Bence országgyűlési képviselőt.

Köszönjük, hogy velünk tartottak, tavasszal visszavárunk mindenkit, hogy ismét együtt tegyünk Római-part szépségéért, tisztaságáért, addig is vigyázzunk rá!

(A program A Mi Rómaink egyesület szervezésében valósul meg, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával, illetve civil szervezetek közreműködésével: Civilek a Római-partért Egyesület, Fák a Rómain, Tiszta Dunáért Egyesület, Római Sportegyesület, Civilek a fövenyért, Design Workshop a Rómaiért, Pénzügyőr Sportegyesület, Külker Evezős Klub Óbuda, Jóbuda Közösségi Alapítvány.)

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság