Szemétszedés és takarítás már közösségi összefogással is

Hírek
Közzétéve:

Összesen mintegy 22 köbméter illegálisan lerakott hulladékot szállítottak el a városüzemeltetési kollégák, Békásmegyeren és Belső-Óbudán pedig közel 100 fő önkéntes részvételével 9 köbméternyi eldobált szemetet szedtek össze.

COVID-19 gyanú miatt egy óvoda teljeskörű fertőtlenítésére is sor került, emellett egy könyvszekrényt is felújítottak és újra kihelyeztek a kollégák a közterületre.

1.200 négyzetméteren út- és járdafelújítás, illetve akadálymentesítés történt, 9 helyszínen pedig felújítottak kilenc utcabútort, melyből kettő viharkár következtében sérült meg.

Sor került a játszóterek és fitnesz parkok takarítására és a játékeszközök javítására is a Holdudvar parkban, a Polgár utcában, az Akácfa utcában, a Budakalász utcában, a Jós utcában, a Juhász Gyula utcában, a Királyok útján, a Miklós téren, a Nagyszombat utcában, a Kanóc utcában és a Szindbád utcában.

Emellett járdát sepertek és utcabútorokat takarítottak a Római téren, a Vízimolnár utcában, az Amfiteátrum utcában, a Kadosa utcában, a Városfal utcában, az  Ányos utcában, a Pethe Ferenc téren, a Búza utcában, a Szérűskert utcában, a Kórház utcában, a Vihar utcában, a Szentendrei úton, a Kiskorona utcában, a Zápor utcában, a Szőlő utcában, a Flórián téren, a Pacsirtamező utcában, a Tímár utcában, a San Marco utcában, az Ágoston utcában, a Váradi utcában, valamint a Csobánka téren, a Heltai Jenő téren és a Pünkösdfürdő utcában.

   

   

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság