Szeretettel várjuk a kerület nyugdíjasait az Idősek Világnapja alkalmából szervezett zenés ünnepi műsorra

Hírek
Közzétéve:

Az Idősek Világnapja alkalmából dr. Kiss László polgármester Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nevében szeretettel meghívja a harmadik kerületi nyugdíjasokat 2023. október 3-án, kedden 13 és 15 órakor állófogadással egybekötött zenés ünnepi műsorra.

Az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény várja a rendezvényt megtisztelő kedves vendégeket, akik nem tagjai az Idősek Klubjainak, és nem veszi igénybe szolgáltatásait.

Az Idősek Klubjaihoz tartozó nyugdíjasoknak az Önkormányzat, az elmúlt évekhez hasonlóan, ugyanolyan színvonalon, saját klubjaiban biztosítja e jeles nap méltó megünneplését. Az ingyenes kerületi rendezvényre a belépés csak meghívóval lehetséges, melyet a jelentkezők 2023. szeptember 19-én 8 és 16 óra között vehetnek át az alábbi címen: Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény 1036 Budapest, Kiskorona utca 3.

Szeretnénk felhívni minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy nincs mód a jegyek előjegyzésére, és egy személy összesen két jegyet vihet magával két lakcímkártya bemutatásával a fenti időpontokban. A meghívók a helyszín befogadóképessége miatt korlátozott számban elérhetők.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság