Színes ősz az Óbudai Kulturális Központban

Hírek
Közzétéve:

KONCERT – Békásmegyeri Közösségi Ház

Király Linda: Szerelem utolsó vérig

Igazi különlegességet kínál az igényes könnyűzene rajongóinak október 22-én 18 órától Király Linda és a 60 éves Studio11 Ensemble koncertje. A nemzetközi ismertségű énekesnő és dalszerző, Király Linda és az együttes évtizedeken és műfajokon átívelő zenei kalandozásra invitáltja a közönséget.

Jegyár: 2800 Ft

KIÁLLÍTÁS – 3K

Keleti Éva: Ők is vannak még

Szeptember 16. és október 26. között tekinthető meg a Kossuth- és Balázs Béla-díjas Érdemes és Kiváló Művész, Keleti Éva fotókiállítása, amelyen a magyar fotóművészet kiemelkedő alakjának eddig még soha nem látott képei tekinthetők meg. A kiállított művészportrékon a színházi világ ikonjait láthatjuk, többek között Gálvölgyi Jánost, Kulka Jánost, vagy Eperjes Károlyt.

Megnyitó: szeptember 16. szombat 16.00 óra.  A kiállítást megnyitja Józan László színművész. A kiállítás ingyenesen látogatható, a programoktól függően, illetve a ház nyitvatartási idejében.

ZENÉS KABARÉ – Óbudai Kulturális Központ

Budapest, Budapest, te csodás
Október 14-én 15 órától a Gergely Theáther előadásában, elegáns és szórakoztató időutazásra invitáljuk Önöket, amelyen kávéházi miliőben, élő zenei kísérettel idézzük meg a boldog békeidők hangulatát. Közreműködik Gergely Róbert, Némedi-Varga Tímea, Teremi Trixi és Heller Tamás. Jegyár, helytől függően: 3200 forint, 3600 forint, 3900 forint.

SZÍN-JÁTÉK-TÉR “CSAK ADD MAGAD” – 3K

Szeptember 19-én indul Józan László, Ullmann Mónika és Barna Zsombor mesés, verses, zenés, kreativitást fejlesztő, önbizalom növelő játékos foglalkozása 9-12 éves gyerekeknek, “Csak add magad” címmel.

A tanfolyam zárt, maximum 20 fős csoporttal indul.

Jelentkezés és válogató: szeptember 12. Információ: d.horvath.piroska@kulturkozpont.hu.

KÜLÖNLEGES BÖRZÉK az Óbudai Kulturális Központban

Mr. Bliszter modell börze & retro trafik

Időpontok:

  • szeptember 9.  9 és 13 óra között
  • október 7. 9 és 13 óra között

Retro MegaBörze

Időpont:

  • szeptember 24. 10 és  14 óra között

Az Óbudai Kulturális Központ és házai szeretettel várják Önöket programjaikra.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság