Szulák Andrea koncertjével búcsúzunk a szép ünnepi várakozástól – Advent Óbudán

Hírek
Közzétéve:

Az adventi időszak záró napján is remek programokkal várunk mindenkit szeretettel az óbudai Fő téren. A december 23-i fellépőink:

Kecskés Tímea és Sándor Dávid: Icipici móka 11 óra

Kecskés Tímea és Sándor Dávid színészek Icipici móka című előadása táncra perdít, mókázására hív, részvételre buzdít minden korosztályt. Engedjünk mi is szombat délelőtt a csalogatásuknak!

Janicsák Veca 16 óra

Egy rendhagyó ünnepi műsorkínálattal színesíti az adventi időszakot Janicsák Veca és saját live act formációja. A dalok között helyet kapnak jól ismert slágerek és karácsonyi meglepetések is.

Veronaki és a Fischer Annie Zeneiskola kórusa 17 óra 30

A Veronaki zenekart népszerű és nagyszerű zenészek alkotják és teszik különlegessé, mesés világa az alapító Tarján Veronika meséiből és szövegeiből építkezik. A zenekar tagjai ezúttal a Fischer Annie Zeneiskola kórusával lépnek színpadra.

Szulák Andrea és Zenekara – 19 óra

A Máté Péter-díjas énekesnő és színésznő a magyar zenei élet egyik legizgalmasabb szereplője. Koncertjével zárjuk a 2023. évi Advent Óbudán rendezvénysorozatunkat.

Mindeközben a gasztronómiai kalandozások kedvelői mellett ingyenes jégpályáink két helyszínen, a Fő téren és a Békásmegyeri Piac Közösségi Terén várják a korcsolyázni vágyókat.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A Főkert kiszáradt fák kivágását végzi a július 8-tól a Hajógyári-szigeten

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Júniusban kezdődhet a Szél Bölcsőde felújítása

Hírek Aktuális
Közzétéve:

Kedvezményes tavaszi alma- és mézvásár