Támogatás a Béres József Általános Iskola „Zöld szemléletéért”

Hírek
Közzétéve:

Az Auchan áruházlánc óbudai áruháza október elején adta át ünnepélyes keretek között adományát az Alapítvány a Keve utcai Általános Iskoláért „Zöld szemlélet” című kezdeményezésének, amelyet az Auchan az Ifjúságért Alapítvány „Együtt az Ifjúságért” pályázatán, 2016-ban 4 200 eurós támogatás formájában nyert el. A cég alapítványa idén összesen több mint 50 millió forintot osztott szét országszerte 20 nyertes civil szervezet között.

Az áruházlánc alapítványa minden évben országszerte pályázatot hirdet civil szervezetek számára, hogy támogatásával kiemelten fontos társadalmi projektek valósulhassanak meg. A 20. születésnapját ünneplő alapítvány „Együtt az Ifjúságért” pályázatának nyertes helyi projektje idén az Alapítvány a Keve utcai Általános Iskoláért „Zöld szemlélet” című kezdeményezése, amelynek célja az iskola környezetbarát intézménnyé változtatása, illetve a dolgozók és a diákok érzékenyítése a környezettudatosság fontosságára, a természet tiszteletére.

Az iskola az önkormányzat által szervezett környezetvédelmi akciókban is aktív, így ez a támogatás biztosan jó helyre kerül –  mondat az átadó ünnepséget követően Szabó Magdolna főtanácsadó, aki az eseményen az önkormányzatot  képviselte.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság