Tavaszi nagytakarítás Óbuda-Békásmegyeren

Hírek
Közzétéve:

A közterület-felügyelet köztisztasági csoportja és a szerződött partnerek folyamatos takarítják a kerület közterületeit. A területrészeket érintő rendszeres takarítás mellett február 11-től március 05-ig az önkormányzat által biztosított forrásból a teljes kerületben tavaszi nagytakarítást végeznek, és a kerületet zónákra bontva, Belső-Óbudától Békásmegyer felé haladva, minden nap megtisztítanak egy-egy területet.

Az akció során a zöldterületeken eldobált szemét és az összegyűjtött zöldhulladék mellett az illegálisan lerakott hulladék begyűjtésére is sor kerül, és egyidejűleg a járdatakarító gépek is az ütemtervben meghatározott zónában végeznek takarítást. A „nagytakarítás” az FKF fenntartásában működő közutak tisztítását, valamint a még össze nem gyűjtött zöldhulladék összegyűjtését nem foglalja magában, de a takarítás során felmérik, mely területeken szükséges az elszállítás és a márciusi lombgyűjtő akció keretében azok is begyűjtésre kerülnek.

A nagytakarítás nem érinti az eddig megszokott napi takarítás ütemét, a hulladékgyűjtők ürítése is változatlanul folyik ez idő alatt is.

A takarítás ütemterve a mellékelt térképszelvényeken követhető.

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság