Telt ház és jó hangulat az Idősek Világnapján

Hírek
Közzétéve:

Az Idősek napja az idős emberekről, az ő tiszteletükről szól. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak kifejezését, hogy társadalmunknak ők is hasznos tajgai, és mindannyiunknak nagy szükségünk van rájuk. Az Óbudai Kulturális Központban nekik rendeztek gálaműsort. Mielőtt azonban elkezdődött volna az önfeledt szórakozás, Bús Balázs polgármester köszöntötte az egybegyűlteket.

„Egyedül még a legjobb egészség és tárgyi körülmények mellett sem lehet kiegyensúlyozott és boldog életet élni. Ezért is szeretném hangsúlyozni, hogy a szűkebb családjuk és szeretteik mellett mi is, az óbudaiak tágabb közössége is számít önökre. Szeretnénk, ha minél több rendezvényünkre látogatnának el, ha osztoznának velünk a városrész ünnepeinek örömében. Ebben az elszemélytelenedő világban, számomra mindig nagy öröm látni, hogy az elmúlt, mégoly embert próbáló évtizedek sem képesek beárnyékolni az önökkel töltött alkalmak derűs örömét.” – mondta a polgármester.

A megjelenteket szintén köszöntötte Müller Istvánné az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény intézményvezetője, aki a városrészben működő Idősek Klubjai szolgáltatásaira hívta fel a figyelmet, valamint Varga Mihály országgyűlési képviselő, nemzetgazdasági miniszter.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság