Tervezzük együtt a Római-partot! ‒ Közösségi fórum

Hírek Aktuális
Közzétéve:

Az idei esztendőben is folytatjuk a Római-part megújításának tervezését a fővárosi önkormányzattal közösen, természetesen aktív lakosság bevonásával. Az idei első közösségi fórumra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Római-part megújításának közös tervezése ‒ Budapest Főváros Önkormányzata, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az itt élő lakosok, valamint az érdeklődő fővárosi polgárok együttes munkájaként ‒ 2023-ban is folytatódik. Az idei első közösségi fórumon egy kiemelkedően fontos területet, az árvízi védekezés kérdését járjuk körül alaposabban.

A találkozón a tervezők bemutatják az árvízvédelmi nyomvonalváltozatok friss terveit. Természetesen most is interaktív fórumot készítünk elő: a résztvevőknek lesz lehetősége kérdezni a tervezőktől, illetve a fővárosi kollégáktól, és emellett véleményezhetik is a bemutatott terveket.

A szervezők készülnek arra is, hogy közösen vegyük számba, mi történt eddig a Római-part megújításának tervezése kapcsán. Az elmúlt évtizedekben számos koncepció, terv született. Történelme van a területnek és az árvízi védekezés megtervezésének is.

A közösségi fórum helyszíne: BGSZC Varga István Közgazdasági Technikum (1039 Budapest, Hatvany Lajos utca 7.)

A közösségi fórum időpontja: 2023. január 19.(csütörtök) 17 óra

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Átadtuk a Csíkszereda parkban az új kutyafuttatót

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg a harmadik adventi gyertyát

Hírek
Közzétéve:

Kedvezményes almavásárlási akciót szervezünk november 18-án!