Tovább szépül a kerület

Hírek
Közzétéve:

A kollégák összesen 14 darab új utcabútort helyeztek ki a múlt hét során a Római és a Kaszásdűlői lakótelepen, valamint letakarították a meglévőket és felsöpörték a járdát a Római téren, a Vízimolnár utcában, az Amfiteátrum utcában, a Pethe Ferenc téren, a Búza, a Szérűskert, a Kórház, a Vihar, a Zápor, a Szőlő, a San Marco, a Pacsirtamező, a Tímár, a Lajos, az Ágoston, a Kiskorona és a Pünkösdfürdő utcában, valamint a Flórián téren, a Holdudvar parkban, a Csobánka és a Heltai Jenő téren.

A Meggyfa, a Hímző, a Juhász Gyula és a Gyógyszergyár utcákban, valamint a Mészkő parkban és a Miklós téren lévő játszótereket is  kitakarították a városüzemeltetés munkatársai, valamint a meghibásodott hintákat, mászókákat és csúszdákat is helyreállították.

Megjavították a Római téri szökőkutat is, így az újra üzemel.

Emellett felújítottak és akadálymentesítettek 1.110 m2-nyi járda- és útszakaszt, valamint a Hímző és a Víziorgona utcában 150 folyóméteren feltöltötték a kitaposott padkát. Összegyűjtötték a nagy mennyiségű, illegálisan lerakott használaton kívüli bútort és egyéb hulladékot is.

 

Az elmúlt napokban is folyamatos volt a sövények nyírása, valamint a fák locsolása. Összesen 3.200 fát locsolnak a kollégák hetente két alkalommal.

 

       

        

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság