Tovább terjesztik a hamis levelet – kérjük, ne dőljenek be neki!

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Ahogy már korábban jeleztük, ismeretlenek az önkormányzat nevében megtévesztésre alkalmas, hivatalosnak látszó levelet terjesztenek különféle online felületeken a klímaberendezések kihelyezésével és a kondenzvíz elvezetésével kapcsolatban.

Hangsúlyozzuk: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat soha nem küldött ki az alábbi tartalommal hivatalos levelet (lásd lent, fotó), az ezt közzétevő személy/személyek szabálysértést követnek el, a megfelelő jogi lépéseket Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megteszi.

Miután az erről szóló közleményünket kiadtuk, egyes médiaterméknek nevezett propagandalapok újra megkeresték önkormányzatunkat az ügyben. Válaszunkban ismételten felhívtuk a figyelmet, hogy a levél hamis, semmiképpen se kezeljék máshogy. Ennek ellenére – és hivatalos válaszunkat figyelmen kívül hagyva – újabb cikk jelent meg a témában. A jogi lépéseket ez esetben is megtesszük.

Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a sajtótermékek nem különösebben foglalkoznak a valósággal, ahogy a jogi vagy erkölcsi keretek sem kötik túlzottan őket. A bírósági procedúra elhúzódása miatt – mire a helyreigazítást kötelesek lesznek közölni – a téma elavul, elfelejtődik. Ezért hívjuk fel minden józan gondolkodású honfitársunk figyelmét arra, ne dőljenek be a gyanús leveleknek, a lejárató cikkeknek. Tájékozódjanak az önkormányzat hivatalos felületein, az obuda.hu honlapon, és a Facebook oldalunkon.

A valóság

Ebben az összeállításunkban a légkondicionáló készülékek szabályos felszereléséhez és üzemeltetéséhez adtunk hasznos tanácsokat, valamint az üggyel kapcsolatban felmerülő kérdéseket igyekeztünk megválaszolni.

Köszönjük szíves együttműködésüket!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság