További adományok érkeztek tegnap a Törpike Óvodából és egy kerületi házaspártól is

Hírek
Közzétéve:

A karácsonyi adománygyűjtéshez idén is nagyon sok cég, önkormányzati kolléga, illetve magánszemély csatlakozott, akik játékokkal és tartós tartós élelmiszerekkel járultak hozzá, hogy minél több kerületi családnál legyen szép az ünnep.

A Törpike Magánóvodába járó gyermekek szülei az önkormányzat felhívására egy teljes kisbusznyi adományt gyűjtöttek össze a kerületi rászorulóknak. Tartós élelmiszert, már nem használt, jó állapotú játékokat és ruhákat gyűjtöttek össze.

Külön köszönet illeti kerületünk egy nyugdíjas házaspárját, Steuer András tanár urat és feleségét, akiknek felajánlásából az önkormányzat munkatársai két bevásárlókosárnyi adományt is beszereztek, és juttattak el az Esernyős Kávézóban lévő gyűjtőhelyre.

Az adományokat e hét péntekig, december 18-áig hétköznaponként 8 és 18 óra között várjuk a Fő tér 2. szám alatt az Esernyős Kávézóban.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Önkormányzatunk vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti egy ózongenerátorral, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság