Üdvözöljük Óbuda-Békásmegyeren! Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Aktuális
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat honlapjának megújításakor arra törekedtünk, hogy a modernebb és átláthatóbb vizuális megjelenés mellett a tartalomban is megfrissüljünk, még több szolgáltatást nyújtsunk. A fejlesztésekkel az is szándékunk volt, hogy még több interaktív lehetőséget biztosítsunk az idelátogatóknak.

Emellett fontosnak tartottuk a könnyen kezelhetőséget és a keresett információk gyors elérését. Az új honlappal az esélyegyenlőség-biztosítás kívánalmának is eleget teszünk: honlapunk akadálymentesen hozzáférhető mindenki számára.

A hírek, aktualitás információk továbbra is folyamatosan frissülnek, hogy az obuda.hu olvasói mindig naprakészek lehessenek Óbuda-Békásmegyer ügyeit és a közösségünket érintő történéseket illetően. Az olyan fontos aktuális tematikákat pedig, mint például a zöld hírek vagy az adventi programsorozatunk, külön is kiemeljük, jól láthatóvá tesszük.

A harmadik kerület gazdag, színes és befogadó kulturális életének szintén külön felületet szántuk. A programokat, eseményeket és az ajánlatokat az aktív szabadidő eltöltéséhez összegyűjtjük, és folyamatosan bővítjük, hogy önkormányzatunk honlapjának látogatói minden szórakozási és kikapcsolódási lehetőségről időben és maradéktalanul tájékozódhassanak.

Természetesen az olyan praktikus információk sem hiányozhatnak a honlap kínálatából mit az ügyintézésre vagy önkormányzat működésére, rendeleteire vonatkozó tájékoztatók, az időközi választások információi, vagy az igen népszerű orvos- és óvodakereső szolgáltatás. E két utóbbi segítségével mindenki megtalálhatja a saját lakóhelyéhez tartozó orvost, gyermekorvost, fogorvos, illetve óvodát.

Fogadják szeretettel a megújult obuda.hu oldalt! Ismerkedjenek vele, érezzék jól magukat nálunk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság