Új kerítés az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyári telephelyén ‒ Közösségi Költségvetés megvalósult fejlesztése

Hírek
Közzétéve:

Sorra készülnek el a 2022-es Közösségi Költségvetés óvodákat érintő fejlesztései. Ezúttal az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyári telephelye kapott új kerítést.

Az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyári telephelyének hangulatos óvodaépületét ősfák veszik körbe. A kertet az amúgy csendes utcától elválasztó kerítés azonban már igazán megérett a felújításra.

Így valóban jó hír volt, hogy 2022-es évi Közösségi Költségvetésünk egyik nyertes projektje lett az új kerítés felállítása. Karsa Zsuzsanna óvodavezető büszkén jegyzi meg, hogy kollégáival folyamatosan tevékenykednek a 110 éves, védett épület állagmegőrzésén és csinosításán, de mint mondja, egy ilyen volumenű munkát azért lehetetlen lett volna elvégezni Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a kerületi közösség támogatása nélkül. Erre hívja fel a figyelmet dr. Kiss László polgármester is, mondván, „Jó tudni, hogy az óvodák és bölcsődék fejlesztése nem csupán az érintett szülők és a működtető Önkormányzat, hanem az egész közösségünk szívügye.”

Az idei Közösségi Költségvetés szavazási szakasza nem régiben zárult le. Köszönjük, hogy ilyen sok kerületi lakos érez felelősséget Óbuda-Békásmegyer ügyeiért, hiszen ebben az évben még többen voksoltak, hogy bekapcsolódjanak a döntésbe, mely fejlesztések kapjanak zöld utat.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság