Újabb koronavírus-fertőzéses esetek a kerületi óvodákban

Hírek
Közzétéve:

Dr. Kiss László haladéktalanul elrendelte az épületek, az érintett helyiségek teljes körű fertőtlenítését. Az illetékes szerveket, valamint a dolgozókat és a szülőket minden esetben értesítették.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend szerint a lehetséges kontaktok felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmények közösségi oldalát, ha további kérdésük van, keressék az intézményvezetőket.

Az Óbudai Meseerdő Óvoda egyik óvodapedagógusának, továbbá egy oda járó kisgyermeknek is pozitív lett a teszteredménye. A szülőket, a munkatársakat és az illetékes hatóságokat értesítették, az épület fertőtlenítését pedig haladéktalanul elrendelte a polgármester. Bővebb felvilágosítást indokolt esetben az intézményvezetőtől, Halasi Erikától tudnak kérni.

Az Óbudai Mesevilág Óvoda Cseppke Tagóvodájában pedig egy kisgyermek pozitív koronavírus-tesztjéről értesítették a polgármestert. Az érintetteket tájékoztatták, a fertőtlenítést elrendelték, kérdés esetén Gólyáné Kaszás Erzsébet intézményvezetőhöz tudnak fordulni.

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi előírásokat tartsák be. Ha betegnek, lázasnak érzik magukat, ne menjenek közösségbe, és haladéktalanul értesítsék a háziorvosukat.

Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Indul a Közösségi Költségvetés 2024 – tartsanak velünk!

Hírek
Közzétéve:

Tájékoztatás hétfői szúnyoggyérítésről

Hírek
Közzétéve:

Zajlik a Bebó Károly utcai játszótér felújítása