Újra Közösségi Torna Óbudán!

Hírek
Közzétéve:

Óbuda több pontján is lehet csatlakozni a programhoz. Az őszi szezonban szeptember 3-tól 28-ig várnak az edzési alkalmak, már 8 helyszínen!

Szeptemberben két új helyszínen lehet részt venni az edzéseken: az eddigi Flórián téri edzések átkerülnek a Boldog Sándor István Parkba, ezek időpontja és napja is módosul, a foglalkozások a pénteki napokon 18.00 órától veszik kezdetüket. A szabadtéri sportparkok közül új szereplőként lép be a Mészkő utcai fitneszpark. Itt 17.00 órától sportolhatnak a Közösségi Tornán. Pénteki nap így külső és belső Óbudán is adott a lehetőség a délutáni sportolásra. Munkából hazatérve a hétvégi pihenés előtt még nyújthat kikapcsolódást a délutáni közös mozgás öröme.

Az edzők különös figyelmet fordítanak arra, hogy a gyakorlatok könnyen követhetők és elsajátíthatók legyenek. Az edzésekhez bármikor szabadon lehet csatlakozni, amely elkezdhető nemtől, kortól, testsúlytól függetlenül. Akik eljönnek garantáltan elégedetten és jókedvűen távoznak az edzések végeztével.

Jöjjön el Ön is, próbálja ki az órákat! A mozgás nem csak testünket kondicionálja, hanem a lelkünket is. Hozzásegít a kellemes és a jó közérzet fenntartásához.

Kövessék a Közösségi Torna Óbudán Facebook oldalát, valamint egyéb információkért látogassanak  az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. honlapjára.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság