Újra vár a Kecske utcai játszótér!

Hírek
Közzétéve:

Befejeződött a Kecske utcai játszótér 2022-es Közösségi Költségvetés keretében megvalósuló, többlépcsős fejlesztése. Aprók és nagyobbak egyaránt örömmel vehetik birtokba a megújult helyszínt, ahol a javítások és a „szépészeti beavatkozások” mellett új játéklehetőségek is várják a betérőket.

A játszótér használatban megkopott padjait és játszóeszközeit júliusban – az önkormányzat és önkéntesek összefogásában – egy jó hangulatú közösségi festés varázsolta újjá, augusztus végétől pedig a játszótér egyéb részeinek megújítása került előtérbe. Így kapott új gumiburkolatot a kis focipálya, friss homokot és szegélyeket a homokozó, de a kisház és a rajztábla felújítására is sor került. A játszóeszközök biztonsági vizsgálata és az ütéscsillapítás megújítása mellett lecserélték a szemeteseket, és a lurkók nagy örömére kialakítottak egy kismotoroknak tervezett pályát is. Ezen felül megtörtént a játszótér és a felnőttek által használt fitneszpálya cserjesávval történő leválasztása.

Bízunk benne, hogy a munkálatok végeztével, a mini-projekt fejlesztéseinek eredményeként „felfrissült”, biztonságosabbá vált játszótér újra a környékbeli családok kedvenc időtöltési helyszínévé válik.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Lengyel testvérvárosunkkal közösen nyertünk EU-s pályázatot

Hírek
Közzétéve:

Egészségnap Óbudán ingyenes szűrővizsgálatokkal – Április 10. a nemzeti rákellenes nap

Hírek
Közzétéve:

Indul Civil Üzleti Iskolánk új évada!