Újraindul a Békási kertmozi

Hírek
Közzétéve:

Újraindul a Békási kertmozi, az Óbudai Kulturális Központ Békásmegyeri Közösségi Házának évről évre egyre népszerűbb programja.

Az alábbi filmek tekinthetők meg a kertmozi kínálatában:

  • Június 2., szerda, 20.30: A Kolibri projekt (szinkronizált belga-kanadai thriller, dráma, 111 perc, 2018) A New York-i unokatestvérek régi álma, hogy száloptikás kábellel kössék össze Kansast és New Jersey-t, hogy az így nyert idővel milliókat keressenek. A megvalósítás azonban nem várt akadályokat tartogat a páros számára.
  • Június 9., szerda, 20.30: Logan Lucky – A tuti balhé (szinkronizált amerikai vígjáték, 119 perc, 2017) A Logan testvérek hihetetlen tervet eszelnek ki, az egyik leghíresebb NASCAR autóverseny hatalmas bevételét akarják elrabolni a futam idején. A nagyszabású rablás megvalósításához azonban először ki kell juttatniuk a börtönből Joe Banget, a bankrablók koronázatlan királyát.
  • Június 16., szerda, 20.30: Esküvő a topon (szinkronizált ausztrál vígjáték, 113 perc, 2019) Lauren és Ned lagzija előtt alig egy héttel kiderül, hogy Lauren édesanyja nyom nélkül eltűnt. A fiatalok az asszony keresésére indulnak. Kalandos nyomozásuk a távoli, vadregényes északi területre vezeti őket, ahol számos múltbéli titokra is fény derül.
  • Június 23., szerda, 20.30: Lassie hazatér (szinkronizált német családi film, 96 perc, 2020) A világ talán legismertebb kutyusát semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Izgalmas, kalandokkal teli utazás vár rá, amely során egyetlenegy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.
  • Június 30., szerda, 20.30: Boldog idők – La belle époque (szinkronizált francia vígjáték, 110 perc, 2019) Az idősödő francia házaspár fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát, körülményeit, és a méregdrága árat kifizető időutazó addig élvezheti a szolgáltatást, amíg a pénztárcája bírja.

Mivel az időjárás nem túl kegyes mostanában, a filmek esőnapja a meghirdetett időpont másnapja, azaz csütörtök. A jegyár 600 Ft, melyet a  www.kulturkozpont.hu oldalon lehet elővételben megvásárolni.

A Békási kertmozi helyszíne a Békásmegyeri Közösségi ház kertje.

A koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt az előadások látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetséges.

A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

18 éven aluli nézőink az előadást csak 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg.

Emlékezetes estéket, jó szórakozást kívánunk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság